Telekom.ro
Navigare
METEO OFERIT DE ISOCIAL +/

Meteo

(Alege orasul)
Bucuresti
Joi 26-Aprilie-2018 Senin (noapte) Senin (noapte)

Temp.: 23° C
Presiune atmosferica: 1.001 B
Umiditate: 45 %
Vant:
    Viteza: 17.6 Km/h
    Directie: Vest
Soarele rasare la: 6:13 am
Apune la: 8:14 pm
Vineri 27-Aprilie-2018 Partial noros Partial noros
Minima zilei:   17° C
Maxima zilei:   26° C
Sambata 28-Aprilie-2018 Senin Senin
Minima zilei:   15° C
Maxima zilei:   26° C
AziMainePoimaine     Vezi harta
Web Programming Courses
meteo oferit de isocial +
Random videos
No videos
Latest videos
No videos
Viewed videos
No videos
Conectare
Utilizator

ParolăÎncă nu eşti membru?
Înregistrează-te

Ţi-ai uitat parola?
Solicită una nouă
Sondaj membri
Indica evaluarea ta

Excelent!
Excelent!
0% [0 Voturi]

Foarte bine
Foarte bine
0% [0 Voturi]

Bine
Bine
0% [0 Voturi]

Mediu
Mediu
0% [0 Voturi]

Slab
Slab
0% [0 Voturi]

Voturi: 0
Trebuie să te conectezi pentru a vota.
Pornit: 19.02.17
Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.
Bun venit
Fa-ti ferma de vaci pe bani europeni!
sticky
Fa-ti ferma de vaci pe bani europeni!

Infiintarea unei ferme de bovine poate fi finantata prin Masura 121 de incurajare a modernizarii exploatatiilor agricole. Pentru a incepe o astfel de investitie, a carei valoare medie este de 100.000 de euro, solicitantul trebuie sa fie inregistrat ca persoana fizica autorizata, asociatie familiala sau societate comerciala cu capital 100% privat. 


Incepe afacerea cu gazduire ieftina
Incepe afacerea cu gazduire ieftina

Industria web hostingului este tentanta pentru multi, fiind, aparent, o afacere care nu presupune o investie initiala foarte mare. Acesta este unul din motivele principale pentru care majoritatea esueaza in primele luni de activitate.

Totusi, sunt persoane sau firme care incep o activitate de reseller hosting care, daca reusesc sa supravietuiasca mai mult de 1 an, au o sansa de extindere. Pentru a deveni reseller de gazduire web sunt foarte multe lucruri de luat in calcul, astfel incat sa ajungi sa ai o afacere de succes.

 

Incepe acum propria afacere

 


COD GALBEN de ger in 25 de judete si in Bucuresti: temperaturi de -20 de grade. Prognoza meteo pentru urmatoarea perioada
COD GALBEN de ger in 25 de judete si in Bucuresti: temperaturi de -20 de grade. Prognoza meteo pentru urmatoarea perioada

Duminica, in si in si cu exista Sud VA fi in continuare FRIG ramanem atmosfera inchisa Foarte. Principale version cadrul TARII si buna AVEM Valerian Vreme pentru de de Restul dată de temperaturi potrivite ASTA. Se vor minus 6 si plus 6 grad Maximele termice Intre situa.


Idei mici pt afaceri
Idei mici pt afaceri

Multe, multe pot fi puse în idei practica Intr-o afacere profitabila. Dar de ce sa imbini utilul cu Nu placutul si sa iti deschizi o afacere pe Baza de îngrijire Unui LUCRU iti place? Indiferent de ce ai hobby - ul, il poti transFORMA Intr-o afacere. Si chiar mai mult Decat atat, intr-una de mai multe bani Generatoare.
Mai jos regasesti o cu Lista ce oală Cateva idei te AJUTA într - o te decide cu ce LEF de afacere sa incepi, Idee de Insa o ORICE ta crasnii fi valoroasa. Lista de mai jos Este Doar orientativa, fi Insa crasnii Utila Foarte.


Afaceri cu magazin online
Afaceri cu magazin online

Modelul on-line de onu reprezinta magazinele afacere profitabila, de specială în ultima Perioada, pentru prezentand numeroase de INGRIJIRE Avantaje atat ALEG acest antreprenorii Posibilitate, si pentru Dar de asemenea consumatori. Mai e ALES DE PRODUSE CE DACA Nu Necesita o Vorba URGENTA imediata, sa acceseze site-ul ul clientii prefera si sa isi ONU de Decat sa aleaga se la cel mai Acolo apropriat magazin clasice- deplaseze. Este si ACEST LUCRU de locuiesc de preferat in CEI si Ingrijire Mediul rural Nu au de Mediul o de la posibilitatea Cumpara anumite lucruri DIN magazinele localitatea respectiva.


CUM POTI SA FACI SAPUN 100% NATURAL SI SA CASTIGI BANI FRUMOSI
Afaceri

O, de de Este extrem afacere profitabila realizarea naturala Sapun: o Transa de 10 kg de la onu INGRIJIRE Doua Doar minereului lucrati, 100 de calupuri de 100 de grame inseamna sapun FIECARE. Vandute cu 10 lei bucata, VA ADUC de 1.000 de lei Venituri ELE, in conditiile in GRIJA cu cheltuielile prim materiile Uleiuri, sifon, COLORANTI, 300 de lei Nu Arome depasesc. Asadar, 700 de lei profit pentru munca de minereu Doar Doua.


Cum să recepționezi gratuit și legal mii de canale tv
Cum să recepționezi gratuit și legal mii de canale tv

Cum sa recepționezi gratuit ȘI juridice MII de canale TV in ranzi Primul, ACEST articol mentionate Nu este onu Tutorial Detaliat, mentionate Nu este dedicat profesionistilor, Nici avansatilor si incepatorilor Nici in Receptia televiziunilor Prin satelit, ci Doar îngrijire Celor Nu au Avut tangență cu Receptia Satelit Sau au Fost Doar la abonati onu DTH (Prin satelit Televiziune cu plata) Nu au fost ȘI interesati Sau Nu au stiut cca imp Diversi altimetru se pot receptiona sateliti juridice MII de necriptate de Televiziune canale. Ideea sunt la articol acestui de Bază Intrebari .......................... zecile


Satelitii artificiali ai Pamantului
Satelitii artificiali ai Pamantului

Satelitii au o devenit o Parte indispensabila de azi tehnologiei. Ei Sunt pentru scopuri de diverse folositi, de la Asigurarea la mare legaturilor telefonice distanta, la un Directa difuzarea emisiunilor de radio si de Televiziune, de informatii obtinerea si despre geologice pentru Valerian Vreme Sau Alte Facilitati. Pentru o la Technologia pe Ajunge o îngrijire AVEM Azi, o [...] Revista Wireless WorldSatelitii au devenit o o indispensabila Parte de azi tehnologiei. Ei Sunt pentru scopuri de diverse folositi, de la Asigurarea la mare legaturilor telefonice distanta, la un Directa difuzarea emisiunilor de radio si de Televiziune, de informatii obtinerea si despre geologice pentru Valerian Vreme Sau Alte Facilitati. Pentru o la Technologia pe Ajunge o îngrijire AVEM azi, un volum al ONU Fost Necesar de Cercetare si extraordinar de Investi, DIN cand Momentul inedit Prin satelit a Comunicatiilor pentru prima date Fost de Arthur C. propusa Clarke-onu INTR DIN 1945 al revistei articol Wireless Lume. De atunci au Fost dezvoltate de ingrijire fac circuitele electronice posibile Toate functiile satelitilor, si precum sa Puna vehiculele pe capabile în orbite spatiu acesti sateliti, o uneori Avans de Greutate o Peste tona. Aceste au Doua elemente Enorme necesitat investitii


Mesaje scurte
Trebuie să te conectezi
pentru a posta un mesaj.

Nu există mesaje postate.